CONTACTAVOND 26 OKTOBER

CONTACTAVOND 26 OKTOBER

Beste vliegvisvriend,

 

Op vrijdag 26 oktober vindt alweer onze achtste contactavond van dit jaar plaats.

Het thema van deze avond is het binden van snoek streamers. De ”koude” maanden zijn in aantocht en het vissen op snoek met streamers gaat dan ook makkelijker, doordat de waterplanten veelal verdwenen zijn.

Verder kan er natuurlijk ook weer gezellig bijgepraat worden.

Voor onze contactavond van 30 november, hebben wij Thijs Belgers bereid gevonden om een lezing te houden over de problematiek rondom het ontgrinden van de Grensmaas.

Verder hebben wij contact gehad met Ludo van Hove van Gammarus betreffende onze jaarlijkse visdag op hun vijver in België. Voor diegene die nog niet op de hoogte zijn, de visdag kan helaas geen doorgang vinden in verband met het feit dat men geen uitbater meer heeft van de kantine etc. Zodra meer bekend is laat Ludo iets weten, maar dit jaar worden op Gammarus geen visdagen meer georganiseerd.

 

Laten we er weer een gezellige avond van maken en tot volgende week vrijdag,

 

Met vriendelijke groet,

 

Lou Piette

Secretaris.

Laat een bericht achter