CONTACTAVOND 28 SEPTEMBER

CONTACTAVOND 28 SEPTEMBER

Beste vliegvisvriend,

 

De vakantieperiode zit er weer op en het overgrote deel van Nederland is weer aan het werk of naar school en dergelijke. Wat was het toch een warme zomer met als gevolg zeer lage waterstanden. Het vissen was moeilijk zo niet soms onmogelijk. Toch zullen er hier en daar best wel mooie vissen gehaakt zijn. Tijdens onze contactavond kunnen we hierover weer mooi van gedachten wisselen met elkaar.

Voor ons wordt alles ook weer normaal en op vrijdag 28 september aanstaande is onze zevende contactavond van dit jaar in Zalencentrum Kerensheide. We beginnen deze avond zoals gewoonlijk om 20.00uur. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd.

Het thema van deze avond is het vrij binden en natuurlijk het verwoorden van onze vakantiebelevenissen. Verder kan er natuurlijk ook weer gezellig bijgepraat worden.

Voor onze contactavond van 30 november, hebben wij Thijs Belgers bereid gevonden om een lezing te houden over de problematiek rondom het ontgrinden van de Grensmaas.

Verder hebben wij contact gehad met Ludo van Hove van Gammarus betreffende onze jaarlijkse visdag op hun vijver in België. Zijn nog in afwachting van een aantal data in het najaar om daar weer gezellig te gaan vissen.

 

Laten we er weer een gezellige avond van maken en tot volgende week vrijdag,

 

Met vriendelijke groet,

 

Lou Piette

Secretaris.

Laat een bericht achter