VISDAG BIJ GAMMARUS

VISDAG BIJ GAMMARUS

 

Op zaterdag 4 november 2017 zijn de leden van de VVVL weer uitgenodigd voor een vriendschappelijke wedstrijd bij VVK Gammarus in Zolder. Dit treffen staat weer in het teken van `Limburgse gezelligheid` en elkaar leren kennen. Voor die deelnemers die de vorige keer niet hebben kunnen deelnemen nog enige wetenswaardigheden. Gammarus beschikt over een eigen vijver die (behalve in de zomer) heel goed geschikt is om forel in uit te zetten. Deze dag begint met een gezamenlijk ontbijt (spek en ei) waarna er een aantal uren gevist zal worden. Dan is er uiteraard een middagmaal (Friet met zuurvlees) en omstreeks 16.30uur eindigt de wedstrijd. Er zal gevist worden in koppels en voor de winnaars zorgen wij voor leuke prijzen! Reservoirvliegen doen het goed op de vijver (Buzzers, Shuttle Cock, Bibio, Nymph, etc.) maar vooral kleine streamertjes zijn de echte `vangers`. We vissen vanaf de kant, dus laarzen zijn voldoende, een waadpak is niet nodig. Afhankelijk van de wind is een 5/6 hengel en/of een 7/8 hengel een goede keuze.

Wil je aan deze visdag deelnemen geef dit dan even via email door aan de secretaris:  loupiette@ziggo.nl  (Tel: 0433624195 of 0636524518).

De kosten bedragen € 30,00 per persoon inclusief maaltijden. De vereniging draagt € 15,00 bij, dus je eigen bijdrage is € 15,00. Voor niet-leden bedragen de kosten € 30,00.  Deze dien je over te maken op onderstaand bankrekeningnummer.

Betalingen via  Rekeningnummer VVVL: NL78ABNA 0453470858. Onder vermelding Visdag Gammarus november 2017.

Emailadres van onze penningmeester Dhr. Jan Jörissen is janjorissen@ziggo.nl

Let wel: Omdat wij dit geld afdragen aan Gammarus voor de inkoop van o.a. het eten kan bij een eventuele verhindering geen restitutie plaatsvinden.  Iedereen mag op eigen gelegenheid gaan, voor de carpoolers verzamelen we ons om 07.30uur bij het Trefcentrum in Stein. We zullen dit als bestuur, indien gewenst,  coördineren.

Het adres van de vijver is: Vrunstraat 155, 3550 Zolder

  1. E314 Richting Genk
  2. Afslag 27 Zolder-Terlaemen
  3. Richting N729, linksaf Terlaemenlaan
  4. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Vrunstraat.

 

Heb je vragen? Bel of mail gerust!

Het wordt weer een heel gezellige dag en tot 4 november!

 

Laat een bericht achter