VISDAG GAMMARUS

VISDAG GAMMARUS

Beste vliegvisvriend,

Op zaterdag 23 januari 2016 zijn de leden van de VVVL weer uitgenodigd voor een vriendschappelijke wedstrijd bij VVK Gammarus in Zolder. Dit treffen staat weer in het teken van `Limburgse gezelligheid` en elkaar leren kennen. Voor die deelnemers die vorig jaar niet hebben kunnen deelnemen nog enige wetenswaardigheden. Gammarus beschikt over een eigen vijver die (behalve in de zomer) heel goed geschikt is om forel in uit te zetten. Deze dag begint met een gezamenlijk ontbijt (spek en ei) waarna er een aantal uren gevist zal worden. Dan is er uiteraard een middagmaal (Friet met zuurvlees) en omstreeks 16.30uur eindigt de wedstrijd. Er zal gevist worden in koppels en voor de winnaars zorgen wij voor leuke prijzen! Reservoirvliegen doen het goed op de vijver (Buzzers, Shuttle Cock, Bibio, Nymph, etc.) maar vooral kleine streamertjes zijn de echte `vangers`. We vissen vanaf de kant, dus laarzen zijn voldoende, een waadpak is niet nodig. Afhankelijk van de wind is een 5/6 hengel en/of een 7/8 hengel een goede keuze.

De deelnemers op dit moment zijn:

Roel Engelke, Peter van Riet, Henk Klumper (onder voorbehoud), Léon Cauberg, Loe Hameleers, Jan Simons, Lou Piette en Jan Jörissen.

Dit zijn in totaal dus 8 personen, het maximale aantal is 12. Er kunnen dus nog 4 personen mee!
Sta je niet op de lijst dan kun je je nog opgeven. Sta je op de lijst maar ben je verhinderd; geef dit dan even door via mail aan het secretariaat of aan de secretaris:  loupiette@ziggo.nl  (Tel: 0433624195 of 0636524518), we kunnen dan eventueel nog snel een vervanger zoeken.

De kosten bedragen € 25,00 per persoon inclusief maaltijden. De vereniging draagt € 15,00 bij, dus je eigen bijdrage is € 10,00. Deze dien je vóór 23 januari over te maken op onderstaand bankrekeningnummer.

Let wel: omdat wij dit geld afdragen aan Gammarus voor de inkoop van o.a. het eten kan bij een eventuele verhindering geen restitutie plaatsvinden.  Iedereen mag op eigen gelegenheid gaan, voor de carpoolers verzamelen we ons om 07.30uur bij het Trefcentrum in Stein. We zullen dit als bestuur, indien gewenst,  coördineren.

Het adres van de vijver is: Vrunstraat 155, 3550 Zolder

  1. E314 Richting Genk
  2. Afslag 27 Zolder-Terlaemen
  3. Richting N729, linksaf Terlaemenlaan
  4. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Vrunstraat.

 

Laat een bericht achter