Nieuw vliegvisreservoir in Dilsen-Stokkem

Nieuw vliegvisreservoir in Dilsen-Stokkem

 Onlangs ontvingen wij een bericht dat er een nieuwe vliegvisvereniging van start gaat in België. Het reservoir is meer dan 50ha groot en je kunt je aanmelden als lid. Onderstaand tref je de wervingsbrief aan, enkele foto’s en de link naar de website.

Meerheuvel

impressie van Meerheuvel

Beste collega vliegvisser,

De kogel is eindelijk door de kerk. Het bestuur van Vliegvissers Meerheuvel VZW heeft na een jaar hard zwoegen, mailen en vergaderen met diverse instanties alles rond, zodat wij in september 2015 eindelijk met het vliegvissen op deze mooie waterplas kunnen starten. De toegangsweg, trailerhelling en de vlottende stijger zullen nog voor september 2015 aangelegd worden. Onze betrachting is om op zaterdag 19 september 2015 met het vissen te kunnen starten. Natuurlijk om dit te verwezenlijken hebben wij nood aan leden. Daarom is het noodzakelijk om nu al met de verkoop van jaarvergunningen te starten zodat wij zo vlug mogelijk een idee krijgen van ons ledenbestand en onze financiële toestand. Een jaarvergunning zal dan lopen van september 2015 tot september 2016. De prijs voor deze vergunning bedraagt € 250 en geeft u recht op 25 visbeurten. Dit komt neer op € 10 per visbeurt. Dit bedrag kan op de rekening BE76 0688 9944 9095 en de bic code is: GKCCEBB van Vliegvissers Meerheuvel gestort worden met de vermelding “ Jaarvergunning 2015-2016” Gelieve bijgevoegd formulier in te vullen voor de officiële instanties. U zult dan via mail een bevestiging van uw betaling ontvangen samen met het reglement. Voor het begin van het visseizoen zal u de vergunning toegestuurd worden. Onze betrachting is om 75 kg forel per ha te bepoten. Omdat het water meer dan 50 ha groot is dient er heel wat vis opgezet te worden, wat dus neerkomt op wel wat euro. Er zal ook voor de opening van het vissen een samenkomst met alle leden gehouden worden om het reglement te bespreken en opmerkingen te behandelen. Klik hier om naar de website te gaan.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur Nico Stulens Secretaris Vliegvissers Meerheuvel

Laat een bericht achter