Contactavond vrijdag 23 mei 2014

Contactavond vrijdag 23 mei 2014

Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Zalencentrum Kerensheide in Stein

 

Agenda:

Tijdens deze contactavond wordt door het nieuwe bestuur de jaaragenda van 2014 toegelicht en de nieuwe interactieve website gepresenteerd. De nieuwe koers van de vereniging kenmerkt zich door: Meer samen doen. Tijdens deze contactavond lichten we de komende activiteiten toe en leggen we uit hoe ieder lid zijn steentje kan bijdragen aan een actieve vereniging. Tevens wordt op deze contactavond een aanvang gemaakt met het binden van vliegen voor de Maas. Op 27 juni aanstaande gaan wij immers vissen aan de Maas. Jan Simons legt uit welke vliegen en vismethodes het beste werken op de grensmaas. We gaan deze avond barbeelvliegen binden. Hiervoor neem je het volgende mee (als je het hebt natuurlijk) : zwarte floss, zwarte fazantenstaart, zwarte zeehondendubbing, zwarte hen skin, zilverdraad, body glass, witte polyfloss, goudkopjes 3,5/3/2.8, haken: 12/14. Wanneer wij de 27e gaan vissen neem dan een wat grotere beetverklikker mee en zware loodhagels.  Je moet deze nymphen immers op de bodem vissen. Maar daarover meer aanstaande vrijdag!

 

 

Bent u geen lid van onze vereniging of wilt u meer weten over vliegvissen? U bent op deze avond van harte welkom!

 

 

6 Berichten voor “Contactavond vrijdag 23 mei 2014”

 1. VVVL schreef:

  Leuk, ik kom!
  Loe Hameleers

 2. Guido schreef:

  Ik ook. Eens zien of die whipfinish nu ook zonder ‘tool’ lukt.
  C u Guido.

 3. Léon Cauberg schreef:

  Ik kom ook!
  De site ziet er goed uit mannen!

  Tot vrijdag.

  Léon

 4. Jacq Hebben schreef:

  Ik kom! De web-site ziet er goed uit. Een goede start!
  Tot vrijdag!
  Gr. Jacq

 5. Roel Engelke schreef:

  Ik ben erbij….Tot vrijdag a.s.

  Gegroet>>>Roel

Laat een bericht achter